Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s nivou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 350 kJ /
1 518 kcal
Bílkoviny62,96 g
– z toho živočišné bílkoviny39,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,66 g
Tuky49,22 g
– nasycené32,11 g
– nenasycené15,49 g
–– mononenasycené13,80 g
–– polynenasycené1,69 g
––– omega 30,52 g
Vláknina31,34 g
Cholesterol 172 mg
Sodík 6,36 g
Sůl15,70 g
Sacharidy193,10 g
– cukry22,92 g
––– laktóza11,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
8 stroužků 8 stroužků česneku Česnek čerstvý 56 g
150 g 150 g nivy Niva 50% t. v s. 150 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 lžička 1 lžička mletého pepře Pepř černý mletý 5 g
tuk na vymazání zapékací misky Margarín
strouhanka na vysypání zapékací misky Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.