Nutriční hodnoty (Chuťovky s drcenou treskou nebo s matjesy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 24
| Energie | 9 651 kJ / 2 307 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 62,31 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,20 g |
| Tuky | 166,42 g |
| – nasycené | 46,87 g |
| – nenasycené | 108,94 g |
| –– mononenasycené | 79,78 g |
| –– polynenasycené | 29,16 g |
| ––– omega 3 | 0,97 g |
| Vláknina | 8,60 g |
| Cholesterol | 1,26 g |
| Sodík | 3,39 g |
| Sůl | 7,99 g |
| Sacharidy | 118,40 g |
| – cukry | 10,80 g |
| ––– laktóza | 1,84 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 120 g 120 g drcené tresky a la losos | ||
| 2 lžíce 2 lžíce pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 36 g |
| 50 g 50 g másla pokojové teploty | Máslo kravské | 50 g |
| 2 2 tavené smetanové sýry | Sýr tavený | |
| sardelová pasta dle chuti | Sardelová pasta | |
| 4 4 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
| 10 10 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| snítka snítka kopru nebo petrželky | Kopr nať čerstvý | |
| tenká nať z cibulky | Cibulka jarní nať čerstvá | |
| 2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
| stejná pomazánka | ||
| 200 g 200 g matjesů kořeněných | Matjesy v oleji | 200 g |
| kousek kousek červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
| snítka snítka petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| 2 2 jarní cibulky, bílá část | ||
| 2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |