Nutriční hodnoty (Bublanina podle tety Marty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 21 234 kJ / 5 075 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,97 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 237,99 g |
| – nasycené | 23,38 g |
| – nenasycené | 195,00 g |
| –– mononenasycené | 137,95 g |
| –– polynenasycené | 57,05 g |
| ––– omega 3 | 16,54 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 1,07 g |
| Sodík | 568 mg |
| Sůl | 1,57 g |
| Sacharidy | 632,85 g |
| – cukry | 270,25 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 malá lžička vanilkové tresti | Aroma vanilkové | |
| 200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
| 250 ml 250 ml kefíru | Kefír | 250 ml |
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| ovoce | Jahody čerstvé | |
| posypka | Drobenka |