Nutriční hodnoty (Bublanina podle tety Marty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 21 234 kJ / 5 075 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 237,99 g |
– nasycené | 23,38 g |
– nenasycené | 195,00 g |
–– mononenasycené | 137,95 g |
–– polynenasycené | 57,05 g |
––– omega 3 | 16,54 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 568 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 632,85 g |
– cukry | 270,25 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
1 1 malá lžička vanilkové tresti | Aroma vanilkové | |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
250 ml 250 ml kefíru | Kefír | 250 ml |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
ovoce | Jahody čerstvé | |
posypka | Drobenka |