Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bublanina podle tety Marty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie21 234 kJ /
5 075 kcal
Bílkoviny92,97 g
– z toho živočišné bílkoviny42,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,00 g
Tuky237,99 g
– nasycené23,38 g
– nenasycené195,00 g
–– mononenasycené137,95 g
–– polynenasycené57,05 g
––– omega 316,54 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 568 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy632,85 g
– cukry270,25 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
1 1 malá lžička vanilkové tresti Aroma vanilkové
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
250 ml 250 ml kefíru Kefír 250 ml
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
ovoce Jahody čerstvé
posypka Drobenka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.