Nutriční hodnoty (Pizza Margherita)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 097 kJ / 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,83 g |
Tuky | 12,95 g |
– nasycené | 4,68 g |
– nenasycené | 6,17 g |
–– mononenasycené | 5,18 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 4,25 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 25,96 g |
– cukry | 21,70 g |
––– laktóza | 0,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/4 1/4 těsta na pizzu | ||
1 konzerva 1 konzerva loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 425 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 1 mozzarella | Mozzarella kravská | |
bazalka na ozdobu | Bazalka čerstvá | |
1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
15 g 15 g nastrouhaného parmezánu | Parmezán | 15 g |