Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Citronové řezy s lehkým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 22

Energie17 367 kJ /
4 151 kcal
Bílkoviny55,95 g
– z toho živočišné bílkoviny43,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,73 g
Tuky268,83 g
– nasycené152,95 g
– nenasycené105,99 g
–– mononenasycené89,97 g
–– polynenasycené16,02 g
––– omega 33,09 g
Vláknina8,96 g
Cholesterol 1,21 g
Sodík 514 mg
Sůl1,22 g
Sacharidy372,44 g
– cukry216,34 g
––– laktóza35,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 celá vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice Cukr bílý 24 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
50 g 50 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 50 g
1/3 1/3 kypřícího prášku Kypřící prášek
1/3 1/3 citronové kůry Citronová kúra čerstvá
30 g 30 g mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
20 g 20 g kakaa Kakao prášek 20 g
1/3 1/3 kypřícího prášku Kypřící prášek
600 ml 600 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 600 ml
2 sáčky 2 sáčky citronového /vanilkového pudinku Puding v prášku 96 g
120 g 120 g cukru Cukr bílý 120 g
180 g 180 g másla pokojové teploty Máslo kravské 180 g
200 g 200 g šlehačky Šlehačka 35% 200 ml
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
1/3 1/3 kůry citronové kůry Citronová kúra čerstvá
dále 3 lžíce dále 3 lžíce citronové marmelády Marmeláda jahodová 60 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.