Nutriční hodnoty (Citronové řezy s lehkým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 22
Energie | 17 367 kJ / 4 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,73 g |
Tuky | 268,83 g |
– nasycené | 152,95 g |
– nenasycené | 105,99 g |
–– mononenasycené | 89,97 g |
–– polynenasycené | 16,02 g |
––– omega 3 | 3,09 g |
Vláknina | 8,96 g |
Cholesterol | 1,21 g |
Sodík | 514 mg |
Sůl | 1,22 g |
Sacharidy | 372,44 g |
– cukry | 216,34 g |
––– laktóza | 35,84 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 24 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
50 g 50 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 50 g |
1/3 1/3 kypřícího prášku | Kypřící prášek | |
1/3 1/3 citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
30 g 30 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
20 g 20 g kakaa | Kakao prášek | 20 g |
1/3 1/3 kypřícího prášku | Kypřící prášek | |
600 ml 600 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 600 ml |
2 sáčky 2 sáčky citronového /vanilkového pudinku | Puding v prášku | 96 g |
120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
180 g 180 g másla pokojové teploty | Máslo kravské | 180 g |
200 g 200 g šlehačky | Šlehačka 35% | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
1/3 1/3 kůry citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
dále 3 lžíce dále 3 lžíce citronové marmelády | Marmeláda jahodová | 60 g |