Nutriční hodnoty (Tradiční jehněčí žebírka z farmy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 18 007 kJ / 4 304 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 214,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 150,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 64,50 g |
| Tuky | 304,80 g |
| – nasycené | 76,60 g |
| – nenasycené | 159,20 g |
| –– mononenasycené | 128,40 g |
| –– polynenasycené | 30,80 g |
| ––– omega 3 | 1,20 g |
| Vláknina | 160,00 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 1,09 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 96,25 g |
| – cukry | 89,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 kg 3 kg jehněčích žebírek | Vepřová žebra | 3000 g |
| 4 kg 4 kg chřestu | Chřest zelený čerstvý | 4000 g |
| kořenová zelenina | Mrkev čerstvá | |
| 1/4 l 1/4 l bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
| vývar na podlévání | Vývar masový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| koření (tymián, rozmarýn, kmín) | Pepř černý |