Nutriční hodnoty (Rybí pekáč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 245 kJ / 1 254 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 136,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 129,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,05 g |
| Tuky | 47,45 g |
| – nasycené | 28,23 g |
| – nenasycené | 16,70 g |
| –– mononenasycené | 14,03 g |
| –– polynenasycené | 2,67 g |
| ––– omega 3 | 0,81 g |
| Vláknina | 7,35 g |
| Cholesterol | 462 mg |
| Sodík | 1,93 g |
| Sůl | 4,75 g |
| Sacharidy | 66,55 g |
| – cukry | 20,35 g |
| ––– laktóza | 17,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g rybích filetů (z libovolné ryby) | Treska filet | 500 g |
| 6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 1/2 1/2 většího pórku | Pórek čerstvý | |
| 200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 150 g 150 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská |