Nutriční hodnoty (Pizza peperoncino s žitnou moukou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 051 kJ / 1 446 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,26 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,62 g |
| Tuky | 40,45 g |
| – nasycené | 10,67 g |
| – nenasycené | 22,22 g |
| –– mononenasycené | 14,49 g |
| –– polynenasycené | 7,73 g |
| ––– omega 3 | 1,25 g |
| Vláknina | 17,35 g |
| Cholesterol | 591 mg |
| Sodík | 1,08 g |
| Sůl | 2,47 g |
| Sacharidy | 186,60 g |
| – cukry | 11,80 g |
| ––– laktóza | 0,45 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 125 g 125 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
| 125 g 125 g žitné mouky | Mouka žitná hladká | 125 g |
| 1 lžička 1 lžička sušeného droždí | Droždí sušené | 5 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 125 ml 125 ml vlažné vody | Voda | 125 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje (olivový, slunečnicový) | Olej řepkový | 11 ml |
| 80 g 80 g salámu paprikáš | Suchý salám | 80 g |
| 4 lžíce 4 lžíce suga Arrabbiata nebo jiné | Sugo | |
| špetku špetku oregana | Oregano sušené | |
| 2 2 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 0,5 0,5 cibule nejlépe červené | Cibule čerstvá | 35 g |
| 2 2 nakládané feferony | Paprika pálivá | |
| 1 lžíce 1 lžíce parmezánu strouhaného | Parmezán | 15 g |