Nutriční hodnoty (Zadělávané kedlubny s cuketou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 392 kJ / 572 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,51 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,73 g |
| Tuky | 36,86 g |
| – nasycené | 14,43 g |
| – nenasycené | 15,21 g |
| –– mononenasycené | 12,55 g |
| –– polynenasycené | 2,66 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 7,70 g |
| Cholesterol | 821 mg |
| Sodík | 361 mg |
| Sůl | 0,86 g |
| Sacharidy | 23,38 g |
| – cukry | 11,68 g |
| ––– laktóza | 1,98 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 1 1 mladá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 2-3 2-3 šalotky (podle velikosti) | Šalotka čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| mléko (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 50 g 50 g smetany ke šlehání (podle potřeby) | Smetana kravská sladká 30% | 50 ml |
| 2 kuličky 2 kuličky nového koření | Nové koření | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |