Nutriční hodnoty (Jelení medailonky s povidlovou omáčkou a domácí opečené gnocchi (z Prostřeno))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 10 168 kJ / 2 430 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 61,21 g |
| Tuky | 16,04 g |
| – nasycené | 4,47 g |
| – nenasycené | 7,39 g |
| –– mononenasycené | 3,74 g |
| –– polynenasycené | 3,66 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 67,79 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 725 mg |
| Sůl | 1,39 g |
| Sacharidy | 436,56 g |
| – cukry | 53,88 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg jeleního hřbetu | ||
| 2 lžíce 2 lžíce povidel | Povidla | 46 g |
| 300 ml 300 ml hovězího vývaru | Vývar hovězí | 300 ml |
| 2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| 1 1 celá skořice | Skořice ceylonská | |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| sůl podle chuti | Sůl mořská |