Nutriční hodnoty (Pstruh na smetaně s kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 328 kJ / 556 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,73 g |
| Tuky | 42,89 g |
| – nasycené | 15,66 g |
| – nenasycené | 25,57 g |
| –– mononenasycené | 19,49 g |
| –– polynenasycené | 6,08 g |
| ––– omega 3 | 1,75 g |
| Vláknina | 7,35 g |
| Cholesterol | 69 mg |
| Sodík | 776 mg |
| Sůl | 1,85 g |
| Sacharidy | 33,86 g |
| – cukry | 7,01 g |
| ––– laktóza | 2,06 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 200 g mražených filetů pstruha | Pstruh | |
| 50 ml 50 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce kaparů s lákem | Kapary | 30 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké bezlepkové mouky | Mouka pohanková | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rostlinného oleje | Olej řepkový | 20 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |