Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 586 kJ / 1 813 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 101,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
| Tuky | 128,40 g |
| – nasycené | 72,48 g |
| – nenasycené | 46,92 g |
| –– mononenasycené | 40,98 g |
| –– polynenasycené | 5,94 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 3,29 g |
| Sodík | 436 mg |
| Sůl | 1,08 g |
| Sacharidy | 22,86 g |
| – cukry | 1,96 g |
| ––– laktóza | 0,96 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 600 g |
| 120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
| 250 ml 250 ml červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
| 2 2 kávové lžičky cukru | Cukr bílý | |
| 2 2 větší šalotky | Šalotka čerstvá | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| sůl | Sůl mořská |