Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocná buchta s kefírem a drobenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 871 kJ /
4 989 kcal
Bílkoviny77,71 g
– z toho živočišné bílkoviny17,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,00 g
Tuky187,12 g
– nasycené39,84 g
– nenasycené135,25 g
–– mononenasycené97,95 g
–– polynenasycené37,30 g
––– omega 310,46 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 646 mg
Sodík 332 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy739,40 g
– cukry302,40 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 hrnek 1 hrnek hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 250 g
1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek kefírového mléka Kefír
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 100 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
40 g 40 g moučkového cukru Cukr bílý 40 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
máslo Máslo kravské
strouhanka Strouhanka pšeničná
1 kg 1 kg zavařeného nebo čerstvého ovoce (meruňky, broskve, pomeranč, mandarinky apod.)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.