Nutriční hodnoty (Ovocná buchta s kefírem a drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 20 871 kJ / 4 989 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,71 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 60,00 g |
| Tuky | 187,12 g |
| – nasycené | 39,84 g |
| – nenasycené | 135,25 g |
| –– mononenasycené | 97,95 g |
| –– polynenasycené | 37,30 g |
| ––– omega 3 | 10,46 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 646 mg |
| Sodík | 332 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 739,40 g |
| – cukry | 302,40 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek kefírového mléka | Kefír | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 100 g 100 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 100 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 40 g 40 g moučkového cukru | Cukr bílý | 40 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| 1 kg 1 kg zavařeného nebo čerstvého ovoce (meruňky, broskve, pomeranč, mandarinky apod.) |