Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Muffiny z bílé Margotky a jablíčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 17

Energie14 515 kJ /
3 469 kcal
Bílkoviny53,66 g
– z toho živočišné bílkoviny20,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,20 g
Tuky184,11 g
– nasycené111,12 g
– nenasycené65,28 g
–– mononenasycené58,16 g
–– polynenasycené7,12 g
––– omega 30,74 g
Vláknina17,40 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 239 mg
Sůl0,47 g
Sacharidy369,90 g
– cukry139,30 g
––– laktóza4,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
320 g 320 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 320 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 1 bílá Margot čokoláda Čokoládová tyčinka
2 2 střední jablka Jablko čerstvé 300 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
moučkový cukr na povrch Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.