Nutriční hodnoty (Muffiny z bílé Margotky a jablíčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 17
Energie | 14 515 kJ / 3 469 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,20 g |
Tuky | 184,11 g |
– nasycené | 111,12 g |
– nenasycené | 65,28 g |
–– mononenasycené | 58,16 g |
–– polynenasycené | 7,12 g |
––– omega 3 | 0,74 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 239 mg |
Sůl | 0,47 g |
Sacharidy | 369,90 g |
– cukry | 139,30 g |
––– laktóza | 4,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
320 g 320 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 320 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 1 bílá Margot čokoláda | Čokoládová tyčinka | |
2 2 střední jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
moučkový cukr na povrch | Cukr bílý |