Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jihočeská kulajda se zastřeným vejcem (Prostřeno))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie4 707 kJ /
1 125 kcal
Bílkoviny53,34 g
– z toho živočišné bílkoviny49,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,98 g
Tuky81,60 g
– nasycené34,82 g
– nenasycené33,97 g
–– mononenasycené28,12 g
–– polynenasycené5,85 g
––– omega 30,39 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 1,40 g
Sodík 631 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy41,31 g
– cukry15,11 g
––– laktóza7,66 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžička 1 lžička sádla Sádlo vepřové 15 g
1 lžička 1 lžička másla Máslo kravské 8 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
hovězí vývar (nebo zeleninový) Vývar hovězí
kopr v nálevu Kopr nať sterilovaná
čerstvý kopr Kopr nať čerstvý
1 hrst 1 hrst hladké mouky Mouka pšeničná hladká
200 ml 200 ml smetany (podle potřeby) Smetana kravská sladká 12% 200 ml
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 2-3 brambory Brambor zimní 125 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.