Nutriční hodnoty (Jahodové Míša řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 417 kJ / 5 119 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,75 g |
| Tuky | 339,69 g |
| – nasycené | 206,32 g |
| – nenasycené | 120,20 g |
| –– mononenasycené | 108,92 g |
| –– polynenasycené | 11,28 g |
| ––– omega 3 | 1,26 g |
| Vláknina | 8,60 g |
| Cholesterol | 1,99 g |
| Sodík | 430 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 460,00 g |
| – cukry | 370,40 g |
| ––– laktóza | 3,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2.5 g |
| 120 g 120 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 120 g |
| 2 lžíce 2 lžíce teplé vody | Voda | 36 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek rozmačkaných jahod | Jahody čerstvé | 250 g |
| 375 g 375 g másla | Máslo kravské | 375 g |
| 8 lžic 8 lžic moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
| 1 kousek 1 kousek másla (nebo Hery, podle potřeby) | Máslo kravské | 25 g |
| tuk na vymazání | Margarín | |
| mouka na vysypání | Mouka pšeničná hladká |