Nutriční hodnoty (Ceviche z kapra (ryba marinovaná v citrusech))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 512 kJ / 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,90 g |
Tuky | 37,73 g |
– nasycené | 6,18 g |
– nenasycené | 18,72 g |
–– mononenasycené | 15,32 g |
–– polynenasycené | 3,39 g |
––– omega 3 | 1,08 g |
Vláknina | 22,53 g |
Cholesterol | 292 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 44,97 g |
– cukry | 23,57 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 filety 2 filety z menšího kapra bez kůže a kostí | Kapr | 400 g |
2 2 limetky | Limetka čerstvá | 160 g |
2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
5 5 cherry rajčat | Rajčata cherry | 150 g |
1/2 1/2 avokáda | Avokádo čerstvé | |
1-2 1-2 chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
koriandr (podle chuti) | Koriandr semena | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
pár kapek kapek sezamového oleje | Olej sezamový | |
sůl | Sůl mořská | |
kopr | Kopr nať čerstvý |