Nutriční hodnoty (Ceviche z kapra (ryba marinovaná v citrusech))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 512 kJ / 839 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,90 g |
| Tuky | 37,73 g |
| – nasycené | 6,18 g |
| – nenasycené | 18,72 g |
| –– mononenasycené | 15,32 g |
| –– polynenasycené | 3,39 g |
| ––– omega 3 | 1,08 g |
| Vláknina | 22,53 g |
| Cholesterol | 292 mg |
| Sodík | 202 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 44,97 g |
| – cukry | 23,57 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 filety 2 filety z menšího kapra bez kůže a kostí | Kapr | 400 g |
| 2 2 limetky | Limetka čerstvá | 160 g |
| 2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
| 1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 5 5 cherry rajčat | Rajčata cherry | 150 g |
| 1/2 1/2 avokáda | Avokádo čerstvé | |
| 1-2 1-2 chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
| koriandr (podle chuti) | Koriandr semena | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| pár kapek kapek sezamového oleje | Olej sezamový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kopr | Kopr nať čerstvý |