Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Italský venkovský kotlík těstovin s fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie9 451 kJ /
2 259 kcal
Bílkoviny158,37 g
– z toho živočišné bílkoviny70,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny88,37 g
Tuky49,29 g
– nasycené18,70 g
– nenasycené29,83 g
–– mononenasycené14,77 g
–– polynenasycené15,06 g
––– omega 31,79 g
Vláknina155,36 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 4,04 g
Sůl7,50 g
Sacharidy219,72 g
– cukry34,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g drobných suchých těstovin (mušličky, kolínka ap.) Těstoviny pšeničné 100 g
420 g 420 g konzerva červených fazolí Fazole červená ledvina sterilované 420 g
200 g 200 g pancetty nebo prorostlé slaniny Pancetta 200 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
350 g 350 g rajčatové passaty (nebo pyré) Pyré z červených rajčat 350 g
1 1 chilli paprička Chilli paprička čerstvá
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
strouhaný parmazán Parmezán
lístky lístky bazalky Bazalka čerstvá
olivový olej na pokapání Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.