Nutriční hodnoty (Italský venkovský kotlík těstovin s fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 9 451 kJ / 2 259 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 158,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 70,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 88,37 g |
| Tuky | 49,29 g |
| – nasycené | 18,70 g |
| – nenasycené | 29,83 g |
| –– mononenasycené | 14,77 g |
| –– polynenasycené | 15,06 g |
| ––– omega 3 | 1,79 g |
| Vláknina | 155,36 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 4,04 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 219,72 g |
| – cukry | 34,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g drobných suchých těstovin (mušličky, kolínka ap.) | Těstoviny pšeničné | 100 g |
| 420 g 420 g konzerva červených fazolí | Fazole červená ledvina sterilované | 420 g |
| 200 g 200 g pancetty nebo prorostlé slaniny | Pancetta | 200 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 350 g 350 g rajčatové passaty (nebo pyré) | Pyré z červených rajčat | 350 g |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| strouhaný parmazán | Parmezán | |
| lístky lístky bazalky | Bazalka čerstvá | |
| olivový olej na pokapání | Olej olivový |