Nutriční hodnoty (Italský venkovský kotlík těstovin s fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 9 451 kJ / 2 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 158,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 70,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 88,37 g |
Tuky | 49,29 g |
– nasycené | 18,70 g |
– nenasycené | 29,83 g |
–– mononenasycené | 14,77 g |
–– polynenasycené | 15,06 g |
––– omega 3 | 1,79 g |
Vláknina | 155,36 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 4,04 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 219,72 g |
– cukry | 34,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g drobných suchých těstovin (mušličky, kolínka ap.) | Těstoviny pšeničné | 100 g |
420 g 420 g konzerva červených fazolí | Fazole červená ledvina sterilované | 420 g |
200 g 200 g pancetty nebo prorostlé slaniny | Pancetta | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
350 g 350 g rajčatové passaty (nebo pyré) | Pyré z červených rajčat | 350 g |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
strouhaný parmazán | Parmezán | |
lístky lístky bazalky | Bazalka čerstvá | |
olivový olej na pokapání | Olej olivový |