Nutriční hodnoty (Rychlé špagety s boloňskou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 513 kJ / 840 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,33 g |
Tuky | 34,40 g |
– nasycené | 7,16 g |
– nenasycené | 24,10 g |
–– mononenasycené | 19,86 g |
–– polynenasycené | 4,25 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 16,03 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 454 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 38,35 g |
– cukry | 29,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 400 g |
400 g 400 g rajčatové passaty (nebo konzerva loupaných rajčat) | Pyré z červených rajčat | 400 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
oregano | Oregano sušené | |
špagety | Špagety pšeničné | |
tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |