Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Silná slepičí polévka s Magdalenčinými nočky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 949 kJ /
705 kcal
Bílkoviny47,77 g
– z toho živočišné bílkoviny39,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,91 g
Tuky31,23 g
– nasycené12,91 g
– nenasycené13,28 g
–– mononenasycené10,76 g
–– polynenasycené2,52 g
––– omega 30,11 g
Vláknina13,05 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 1,37 g
Sůl3,29 g
Sacharidy52,83 g
– cukry15,34 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 slepice Slepice
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stonek 1 stonek libečku Libeček čerstvý
3 snítky 3 snítky petrželové nati Petržel nať čerstvá
1 snítka 1 snítka celerové nati Petržel nať čerstvá
polévkové koření Polévkové koření tekuté
pepř mletý (dle chuti) Pepř černý mletý
sůl (dle chuti) Sůl mořská
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 44 g
100 g 100 g eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.