Nutriční hodnoty (Silná slepičí polévka s Magdalenčinými nočky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 949 kJ / 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,91 g |
Tuky | 31,23 g |
– nasycené | 12,91 g |
– nenasycené | 13,28 g |
–– mononenasycené | 10,76 g |
–– polynenasycené | 2,52 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 13,05 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 1,37 g |
Sůl | 3,29 g |
Sacharidy | 52,83 g |
– cukry | 15,34 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 slepice | Slepice | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stonek 1 stonek libečku | Libeček čerstvý | |
3 snítky 3 snítky petrželové nati | Petržel nať čerstvá | |
1 snítka 1 snítka celerové nati | Petržel nať čerstvá | |
polévkové koření | Polévkové koření tekuté | |
pepř mletý (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 44 g |
100 g 100 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |