Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vajíčková roláda s tuňákovou pomazánkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 517 kJ /
2 275 kcal
Bílkoviny123,57 g
– z toho živočišné bílkoviny120,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,37 g
Tuky180,16 g
– nasycené69,67 g
– nenasycené79,27 g
–– mononenasycené61,57 g
–– polynenasycené17,69 g
––– omega 30,88 g
Vláknina2,90 g
Cholesterol 3,60 g
Sodík 1,55 g
Sůl3,36 g
Sacharidy38,86 g
– cukry13,54 g
––– laktóza10,44 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
sůl Sůl mořská
pažitka Pažitka čerstvá
1 1 konzerva tuňáka (185 g) Tuňák ve vlastní šťávě
5 5 vajec na tvrdo Vejce slepičí 350 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 5 g
2 lžičky 2 lžičky majonézy Majonéza 14 g
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.