Nutriční hodnoty (Vajíčková roláda s tuňákovou pomazánkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 517 kJ / 2 275 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 120,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,37 g |
Tuky | 180,16 g |
– nasycené | 69,67 g |
– nenasycené | 79,27 g |
–– mononenasycené | 61,57 g |
–– polynenasycené | 17,69 g |
––– omega 3 | 0,88 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 3,60 g |
Sodík | 1,55 g |
Sůl | 3,36 g |
Sacharidy | 38,86 g |
– cukry | 13,54 g |
––– laktóza | 10,44 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
1 1 konzerva tuňáka (185 g) | Tuňák ve vlastní šťávě | |
5 5 vajec na tvrdo | Vejce slepičí | 350 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky majonézy | Majonéza | 14 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
pažitka | Pažitka čerstvá |