Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový perkelt

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min příprava)

8. 12. 2010 22:27

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 716 kJ / 1 366 kcal
Bílkoviny117,87 g
Tuky58,93 g
Vláknina20,87 g
Cholesterol 375 mg
Sodík 3,95 g
Sůl9,64 g
Sacharidy84,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

28. 1. 2021 12:27

tejaja: Perkelt je bez smetany, paprikáš se smetanou, pokud možno se zakysanou.

madlina

28. 1. 2021 11:39

To co je na obrázk není! perkelt, jen něco, co se tváří jako guláš.:-D

Miklikikli

17. 9. 2016 09:13

Tohle se mi jako opravdický perkelt nezdá

danda 2013

6. 3. 2013 19:05

:-)):yes:

tejaja tejaja (moderátorka)

20. 5. 2011 19:43

Simona Kucerova: Simonka, trocha neskoro na tvoju otázku, ale predsa : do paprikášu ide smotana, do perkeltu nie. ;-) Nikdy by sa perkelt nemal zahusťovať múkou. A Maďar by nikdy nedal žiadny bujón.

petra

16. 12. 2010 16:05

dnes jsem uvařila k obědu. Nedávala jsem chili, protože nemám ráda ostrá jídla a manžel si určitě dochutí na talíři. Moc dobré.:-p

Simona Skolakova Simona Skolakova

14. 12. 2010 15:33

Špagi supr;-):yes:

spagetka spagetka

14. 12. 2010 15:23

Můžu ještě doplnit Mirku? Perkelt by se neměl nijak zahušťovat, měla by stačit zredukovaná šťáva a případně přidat nastrouhaný chléb paprikáš lze moukou, tady v receptu to sice zahuštěné moukou je, ale neměl by být(podle Mistra Vrabce a maďarské kuchařky).
Jenže upřímně - myslím, že to jsou fakt jen detaily v názvu a taky jak kdo to má vychytané z okolí a z rodiny,jak čemu říkali hlavní je, že je to dobré ;-):yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

14. 12. 2010 15:11

Mirčo díky moc.Jistě to zajímá více lidiček.;-):-K:yes:

mirca75 mirca75

14. 12. 2010 14:44

Simonko:-), já bych řekla, že rozdíl v nich není až tak veliký. Jen v paprikáši, je hlavní chuť postavená na kvalitní! mleté paprice, která se dává do základu. V perkeltu se o tohle místo, dělí víc surovin - a hlavně se do něj může přidat čerstvá zelenina (rajčata,...). Toliko rozdíl mýma očima;-). A děkuju ...:-).

Simona Skolakova Simona Skolakova

14. 12. 2010 14:26

receptík se mi líbí,fotečky Mirčo výstavní;-):yes:
mohl by mi někdo vysvětlit, rozdíl mezi perkeltem a paprikášem prosím;-)děkuji.

mirca75 mirca75

14. 12. 2010 13:58

Yossi :-), máme rádi maso s omáčkou a tak jsem sáhla po Tvém receptu. Jen jsem nedala chilli a bujon (kvůli dětem) a protlak jsem orestovala pod masem:-8. Jídlo bylo výborné:yes: - děti měli každý po dvou talířích s kolínkama a já jsme si udělala jako přílohu gnocchi. Posílám boďku č. 6 a jestli nevadí, tak přidávám i pár fotek:-).

yossi

9. 12. 2010 13:18

O tom sa stale s manželkou hadame. Ona mi tvrdi tiež, že je to paprikáš.:-) Ale mne je to jedno. Volam to perkelt

Lalina

9. 12. 2010 12:43

Toto nie je perkelt, ale paprikáš.

Jitka B

9. 12. 2010 05:56

Dobrůtka nejen pro manžela, děkuji za inspiraci na sobotní oběd ;-) + bod.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový perkelt perkelt perkelt z vepřového masa vepřový perkelt recept madarsky veprovy perkelt vepřový perkelt recepty perkelt recept vepřový maďarský perkelt maďarský perkelt z vepřového masa recept na perkelt recept na vepřový perkelt perkelt vepřový perklet vepřový perklet veprovi perkelt recept perkelt recept vepřový perkelt recepty na maďarsky perkelt recepty veprovy perkelt veprovy perkel

Suroviny: plecko vepřové, tuk, cibule, česnek, protlak rajský, smetana zakysaná, paprika sušená sladká, sůl, bujón, mouka, chilli, koření černé, kmín mletý, vegeta, voda, těstoviny

TopRecepty.cz

Vepřový perkelt

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nzgD