Nutriční hodnoty (Pečená dýně se slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 768 kJ / 901 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,57 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
| Tuky | 92,42 g |
| – nasycené | 46,38 g |
| – nenasycené | 44,88 g |
| –– mononenasycené | 38,63 g |
| –– polynenasycené | 6,26 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 6,16 g |
| Cholesterol | 96 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 10,68 g |
| – cukry | 4,56 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 středně velká dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 100 g 100 g oravské slaniny | Špek | 100 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |