Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krupoto s houbami a bazalkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 445 kJ /
2 018 kcal
Bílkoviny46,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,86 g
Tuky46,38 g
– nasycené16,09 g
– nenasycené29,83 g
–– mononenasycené22,05 g
–– polynenasycené7,78 g
––– omega 30,48 g
Vláknina60,12 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy326,90 g
– cukry16,92 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
400 g 400 g krupek Kroupy ječné 400 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
400 g 400 g hub Hřib čerstvý 400 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletý kmín Kmín mletý
tymián Tymián sušený
bazalka Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.