Nutriční hodnoty (Krupoto s houbami a bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 445 kJ / 2 018 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,86 g |
Tuky | 46,38 g |
– nasycené | 16,09 g |
– nenasycené | 29,83 g |
–– mononenasycené | 22,05 g |
–– polynenasycené | 7,78 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 60,12 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 326,90 g |
– cukry | 16,92 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
400 g 400 g krupek | Kroupy ječné | 400 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
400 g 400 g hub | Hřib čerstvý | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
tymián | Tymián sušený | |
bazalka | Bazalka čerstvá |