Nutriční hodnoty (Hrušky s nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 707 kJ / 408 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,22 g |
| Tuky | 18,67 g |
| – nasycené | 12,17 g |
| – nenasycené | 6,19 g |
| –– mononenasycené | 5,27 g |
| –– polynenasycené | 0,93 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 8,25 g |
| Cholesterol | 64 mg |
| Sodík | 1,21 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 41,63 g |
| – cukry | 32,13 g |
| ––– laktóza | 0,86 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
| 1 lžíce 1 lžíce zavařeniny | Marmeláda meruňková | 15 g |
| 60 g 60 g nivy (nebo jiného sýra s modrou plísní) | Niva 50% t. v s. | 60 g |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| máslo | Máslo kravské |