Nutriční hodnoty (Nákyp z brokolice s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 183 kJ / 522 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 27,88 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,18 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,70 g | 
| Tuky | 23,20 g | 
| – nasycené | 13,89 g | 
| – nenasycené | 8,58 g | 
| –– mononenasycené | 6,99 g | 
| –– polynenasycené | 1,59 g | 
| ––– omega 3 | 0,08 g | 
| Vláknina | 28,30 g | 
| Cholesterol | 64 mg | 
| Sodík | 2,47 g | 
| Sůl | 6,00 g | 
| Sacharidy | 36,20 g | 
| – cukry | 26,40 g | 
| ––– laktóza | 0,20 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g | 
| 300 g 300 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g | 
| 4 lžíce 4 lžíce paprikové pasty | Pasta papriková | 60 g | 
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2-3 plátky 2-3 plátky másla | Máslo kravské | 25 g | 
| hrst hrst ořechů | Vlašské ořechy | |
| lístky lístky majoránky (nebo bazalky) | Majoránka sušená |