Nutriční hodnoty (Nákyp z brokolice s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 183 kJ / 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,70 g |
Tuky | 23,20 g |
– nasycené | 13,89 g |
– nenasycené | 8,58 g |
–– mononenasycené | 6,99 g |
–– polynenasycené | 1,59 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 28,30 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 2,47 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 36,20 g |
– cukry | 26,40 g |
––– laktóza | 0,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
300 g 300 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
4 lžíce 4 lžíce paprikové pasty | Pasta papriková | 60 g |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
2-3 plátky 2-3 plátky másla | Máslo kravské | 25 g |
hrst hrst ořechů | Vlašské ořechy | |
lístky lístky majoránky (nebo bazalky) | Majoránka sušená |