Nutriční hodnoty (Rychlý jablečný koláč se skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 12 696 kJ / 3 035 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,70 g |
| Tuky | 117,52 g |
| – nasycené | 29,23 g |
| – nenasycené | 78,79 g |
| –– mononenasycené | 53,74 g |
| –– polynenasycené | 25,05 g |
| ––– omega 3 | 1,76 g |
| Vláknina | 25,05 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 626 mg |
| Sůl | 2,04 g |
| Sacharidy | 412,34 g |
| – cukry | 218,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 4-5 jablek | Jablko čerstvé | 675 g |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 150 g 150 g hery | Margarín | 150 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce rumu | Rum | 25.5 ml |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |