Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hlívová pomazánka na způsob tataráčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 854 kJ /
921 kcal
Bílkoviny16,13 g
– z toho živočišné bílkoviny1,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,38 g
Tuky68,51 g
– nasycené23,08 g
– nenasycené43,69 g
–– mononenasycené33,95 g
–– polynenasycené9,74 g
––– omega 32,05 g
Vláknina31,07 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 1,25 g
Sůl3,33 g
Sacharidy47,65 g
– cukry17,73 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hlívy ústřičné (jen kloboučky) Hlíva ústřičná syrová 400 g
50 g 50 g uzené slaniny Špek 50 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 2 menší cibule Cibule čerstvá 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžičky 2 lžičky hořčice Hořčice plnotučná 10 g
2 lžičky 2 lžičky worcestrové omáčky Worcestrová omáčka 10 ml
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1 špetka 1 špetka pálivé papriky Paprika pálivá
1-2 lžíce 1-2 lžíce kečupu Kečup sladký 22.5 ml
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletý kmín Kmín mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.