Nutriční hodnoty (Salát z růžičkové kapusty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 8 150 kJ / 1 948 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,30 g |
| Tuky | 115,05 g |
| – nasycené | 57,47 g |
| – nenasycené | 55,03 g |
| –– mononenasycené | 44,21 g |
| –– polynenasycené | 10,82 g |
| ––– omega 3 | 0,46 g |
| Vláknina | 25,70 g |
| Cholesterol | 146 mg |
| Sodík | 2,37 g |
| Sůl | 5,73 g |
| Sacharidy | 175,85 g |
| – cukry | 48,05 g |
| ––– laktóza | 9,23 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 400 g |
| 300 g 300 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 150 g 150 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 150 g |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 200 ml 200 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 40 ml |
| 1 hrst 1 hrst mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté |