Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z růžičkové kapusty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie8 150 kJ /
1 948 kcal
Bílkoviny39,37 g
– z toho živočišné bílkoviny11,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,30 g
Tuky115,05 g
– nasycené57,47 g
– nenasycené55,03 g
–– mononenasycené44,21 g
–– polynenasycené10,82 g
––– omega 30,46 g
Vláknina25,70 g
Cholesterol 146 mg
Sodík 2,37 g
Sůl5,73 g
Sacharidy175,85 g
– cukry48,05 g
––– laktóza9,23 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 400 g
300 g 300 g rajčat Rajče červené čerstvé 300 g
150 g 150 g kukuřice Kukuřice sterilovaná 150 g
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
bílý pepř Pepř bílý
sůl Sůl mořská
200 ml 200 ml kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
2 lžíce 2 lžíce jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 40 ml
1 hrst 1 hrst mletých ořechů Vlašské ořechy mleté

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.