Nutriční hodnoty (Salát z růžičkové kapusty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 8 150 kJ / 1 948 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,30 g |
Tuky | 115,05 g |
– nasycené | 57,47 g |
– nenasycené | 55,03 g |
–– mononenasycené | 44,21 g |
–– polynenasycené | 10,82 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 25,70 g |
Cholesterol | 146 mg |
Sodík | 2,37 g |
Sůl | 5,73 g |
Sacharidy | 175,85 g |
– cukry | 48,05 g |
––– laktóza | 9,23 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 400 g |
300 g 300 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
150 g 150 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 150 g |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
bílý pepř | Pepř bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
200 ml 200 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 40 ml |
1 hrst 1 hrst mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté |