Nutriční hodnoty (Vepřové maso s brambory v hořčičné omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 325 kJ / 795 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,43 g |
| Tuky | 19,89 g |
| – nasycené | 3,01 g |
| – nenasycené | 13,44 g |
| –– mononenasycené | 10,13 g |
| –– polynenasycené | 3,31 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 12,85 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 541 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 75,25 g |
| – cukry | 7,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřového masa | Vepřová kýta | 300 g |
| 6-7 6-7 středních brambor | Brambor zimní | 325 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| olej | Olej řepkový | |
| voda | Voda |