Nutriční hodnoty (Vepřové maso s brambory v hořčičné omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 325 kJ / 795 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 63,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,43 g |
Tuky | 19,89 g |
– nasycené | 3,01 g |
– nenasycené | 13,44 g |
–– mononenasycené | 10,13 g |
–– polynenasycené | 3,31 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 12,85 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 541 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 75,25 g |
– cukry | 7,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřového masa | Vepřová kýta | 300 g |
6-7 6-7 středních brambor | Brambor zimní | 325 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
olej | Olej řepkový | |
voda | Voda |