Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso s brambory v hořčičné omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 325 kJ /
795 kcal
Bílkoviny73,43 g
– z toho živočišné bílkoviny63,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,43 g
Tuky19,89 g
– nasycené3,01 g
– nenasycené13,44 g
–– mononenasycené10,13 g
–– polynenasycené3,31 g
––– omega 30,67 g
Vláknina12,85 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 541 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy75,25 g
– cukry7,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřového masa Vepřová kýta 300 g
6-7 6-7 středních brambor Brambor zimní 325 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 30 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín
sladká paprika Paprika červená sušená
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
olej Olej řepkový
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.