Nutriční hodnoty (Králík na segedínský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 925 kJ / 1 416 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 106,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,09 g |
| Tuky | 83,74 g |
| – nasycené | 43,68 g |
| – nenasycené | 37,28 g |
| –– mononenasycené | 30,00 g |
| –– polynenasycené | 7,28 g |
| ––– omega 3 | 0,58 g |
| Vláknina | 19,40 g |
| Cholesterol | 348 mg |
| Sodík | 3,27 g |
| Sůl | 8,14 g |
| Sacharidy | 45,19 g |
| – cukry | 30,70 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450 g 450 g vykostěného králičího masa | Králík stehna | 450 g |
| 60 g 60 g slaniny | Špek | 60 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 4 dl 4 dl vývaru | Vývar masový | 400 ml |
| 250 g 250 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g |
| 2 dl 2 dl kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín |