Nutriční hodnoty (Žampiony s klobásou a zeleninou z papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 892 kJ / 452 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,19 g |
| Tuky | 23,74 g |
| – nasycené | 2,15 g |
| – nenasycené | 20,39 g |
| –– mononenasycené | 14,18 g |
| –– polynenasycené | 6,22 g |
| ––– omega 3 | 1,85 g |
| Vláknina | 12,84 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 47,73 g |
| – cukry | 15,12 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 16 16 středně velkých žampionů | Žampion čerstvý | |
| 1 1 větší nožka pikantnější klobásy | Klobása | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 3 3 středně velké brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 1 1 masitá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 dl 1 dl vývaru | Vývar masový | 100 ml |
| špetka špetka celého kmínu | Kmín | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželka (podle potřeby) | Petržel nať čerstvá |