Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 390 kJ /
571 kcal
Bílkoviny26,75 g
– z toho živočišné bílkoviny16,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,93 g
Tuky24,49 g
– nasycené14,11 g
– nenasycené9,33 g
–– mononenasycené5,95 g
–– polynenasycené3,38 g
––– omega 30,08 g
Vláknina15,35 g
Cholesterol 123 mg
Sodík 3,05 g
Sůl7,40 g
Sacharidy54,47 g
– cukry21,95 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 250 g
2-3 2-3 brambory Brambor zimní 125 g
1 konzerva 1 konzerva bílých fazolí (400 g) Fazole bílé
120 g 120 g pikantní klobásy Klobása 120 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce pikantní paprikové pasty Pasta papriková
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla (nebo sádla) Ghí 15 g
1 lžíce 1 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
vývar Vývar masový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.