Nutriční hodnoty (Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 390 kJ / 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,93 g |
Tuky | 24,49 g |
– nasycené | 14,11 g |
– nenasycené | 9,33 g |
–– mononenasycené | 5,95 g |
–– polynenasycené | 3,38 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 15,35 g |
Cholesterol | 123 mg |
Sodík | 3,05 g |
Sůl | 7,40 g |
Sacharidy | 54,47 g |
– cukry | 21,95 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g |
2-3 2-3 brambory | Brambor zimní | 125 g |
1 konzerva 1 konzerva bílých fazolí (400 g) | Fazole bílé | |
120 g 120 g pikantní klobásy | Klobása | 120 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce pikantní paprikové pasty | Pasta papriková | |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla (nebo sádla) | Ghí | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
vývar | Vývar masový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |