Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perníkový koláč s citronovou polevou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie17 544 kJ /
4 193 kcal
Bílkoviny71,20 g
– z toho živočišné bílkoviny15,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,12 g
Tuky186,55 g
– nasycené20,29 g
– nenasycené146,88 g
–– mononenasycené65,25 g
–– polynenasycené81,64 g
––– omega 316,36 g
Vláknina27,50 g
Cholesterol 271 mg
Sodík 3,47 g
Sůl0,29 g
Sacharidy522,78 g
– cukry310,68 g
––– laktóza5,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 hrnku 1/2 hrnku mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 125 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku hladké mouky Mouka pšeničná hladká 125 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 125 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru krupice (nebo krystal) Cukr bílý 125 g
1/3 hrnku 1/3 hrnku oleje Olej řepkový 83.3333358168602 ml
120 g 120 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 120 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
2 lžíce 2 lžíce rybízové marmelády (nebo švestková povidla) Marmeláda z červeného rybízu 30 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
150 g 150 g cukru moučky Cukr bílý 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.