Nutriční hodnoty (Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 45 826 kJ / 10 953 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 887,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 887,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 822,50 g |
| – nasycené | 212,50 g |
| – nenasycené | 431,75 g |
| –– mononenasycené | 353,25 g |
| –– polynenasycené | 78,50 g |
| ––– omega 3 | 3,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 2,15 g |
| Sodík | 2,78 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2,5 kg 2,5 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 2500 g |
| 2,5 kg 2,5 kg bůčku bez kostí a kůže | Vepřový bok | 2500 g |
| 95 95 g rychlosoli Praganda (na 1 kg masa 19 g soli) | Rychlosůl | |
| kůže z bůčku | Vepřová kůže | |
| převařená voda | Voda | |
| vepřové sádlo | Sádlo vepřové |