Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát dobré tchyně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 653 kJ /
1 112 kcal
Bílkoviny59,82 g
– z toho živočišné bílkoviny46,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,78 g
Tuky59,08 g
– nasycené10,64 g
– nenasycené39,34 g
–– mononenasycené21,58 g
–– polynenasycené17,76 g
––– omega 31,27 g
Vláknina21,34 g
Cholesterol 879 mg
Sodík 5,30 g
Sůl12,88 g
Sacharidy76,91 g
– cukry25,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g žampiónů Žampion čerstvý 200 g
100 g 100 g šunky Šunka vepřová vařená 100 g
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
100 g 100 g mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
100 g 100 g nakládaných okurek Okurka polní zavařená 100 g
60 g 60 g konzervované kukuřice Kukuřice sterilovaná 60 g
3 3 vejce vařená natvrdo Vejce slepičí 210 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce majonézy Majonéza 22.5 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžička 1 lžička soli (nebo podle chuti) Sůl mořská 8 g
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.