Nutriční hodnoty (Salát dobré tchyně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 653 kJ / 1 112 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,78 g |
Tuky | 59,08 g |
– nasycené | 10,64 g |
– nenasycené | 39,34 g |
–– mononenasycené | 21,58 g |
–– polynenasycené | 17,76 g |
––– omega 3 | 1,27 g |
Vláknina | 21,34 g |
Cholesterol | 879 mg |
Sodík | 5,30 g |
Sůl | 12,88 g |
Sacharidy | 76,91 g |
– cukry | 25,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g žampiónů | Žampion čerstvý | 200 g |
100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
100 g 100 g nakládaných okurek | Okurka polní zavařená | 100 g |
60 g 60 g konzervované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 60 g |
3 3 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce majonézy | Majonéza | 22.5 g |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička soli (nebo podle chuti) | Sůl mořská | 8 g |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |