Nutriční hodnoty (Sýrové špízy s tatarkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 134 kJ / 1 466 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 56,69 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,15 g |
| Tuky | 131,09 g |
| – nasycené | 40,02 g |
| – nenasycené | 80,77 g |
| –– mononenasycené | 33,36 g |
| –– polynenasycené | 47,41 g |
| ––– omega 3 | 1,18 g |
| Vláknina | 0,10 g |
| Cholesterol | 550 mg |
| Sodík | 2,54 g |
| Sůl | 6,30 g |
| Sacharidy | 12,69 g |
| – cukry | 10,74 g |
| ––– laktóza | 10,74 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 100 g 100 g goudy | Gouda 45% t. v s. | 100 g |
| 1 1 camembert | Camembert | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 15 ml |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| sádlo (nebo olej) | Sádlo vepřové | |
| 100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
| 1 1 nakládaná okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 bílá část jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 2.5 g |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kapary (nebo ančovička, nemusí být) | Kapary |