Nutriční hodnoty (Vepřové kari)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 187 kJ / 2 196 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,13 g |
| Tuky | 70,59 g |
| – nasycené | 31,96 g |
| – nenasycené | 33,61 g |
| –– mononenasycené | 27,50 g |
| –– polynenasycené | 6,10 g |
| ––– omega 3 | 1,17 g |
| Vláknina | 25,45 g |
| Cholesterol | 288 mg |
| Sodík | 256 mg |
| Sůl | 0,48 g |
| Sacharidy | 270,10 g |
| – cukry | 51,60 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 400 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kari | Kari | 15 g |
| 30 g 30 g rozinek | Rozinky | 30 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 250 g 250 g rýže | Rýže bílá | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kari | Kari | 15 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |