Nutriční hodnoty (Benátská kuřecí játra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 022 kJ / 961 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,93 g |
| Tuky | 27,19 g |
| – nasycené | 8,22 g |
| – nenasycené | 12,10 g |
| –– mononenasycené | 8,44 g |
| –– polynenasycené | 3,66 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 28,14 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 401 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 65,84 g |
| – cukry | 29,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 400 g 400 g cibule | Cibule čerstvá | 400 g |
| 1 1 menší červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| olivový olej (podle potřeby) | Olej olivový | |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 100 ml 100 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce balzamiko octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
| špetka špetka cukru (podle chuti) | Cukr bílý | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |