Nutriční hodnoty (Griliášové hrudky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 40
| Energie | 16 468 kJ / 3 936 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 56,63 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,28 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 54,35 g | 
| Tuky | 271,55 g | 
| – nasycené | 71,45 g | 
| – nenasycené | 179,95 g | 
| –– mononenasycené | 71,65 g | 
| –– polynenasycené | 108,30 g | 
| ––– omega 3 | 11,37 g | 
| Vláknina | 36,00 g | 
| Cholesterol | 102 mg | 
| Sodík | 45 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 298,38 g | 
| – cukry | 252,36 g | 
| ––– laktóza | 40,32 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 150 g 150 g oloupaných mandlí | Mandle neloupané | 150 g | 
| 150 g 150 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 150 g | 
| 120 g 120 g krupicového cukru | Cukr bílý | 120 g | 
| 40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g | 
| 200 g 200 g čokoládové polevy | Čokoládová poleva | 200 g | 
| olej na potření alobalu |