Nutriční hodnoty (Guláš z vepřového srdce a jater)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 850 kJ / 1 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,59 g |
Tuky | 74,72 g |
– nasycené | 33,38 g |
– nenasycené | 36,89 g |
–– mononenasycené | 30,08 g |
–– polynenasycené | 6,81 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 18,25 g |
Cholesterol | 980 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 49,91 g |
– cukry | 24,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové srdce | Srdce vepřové | |
300 g 300 g vepřových jater | Játra vepřová | 300 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
60 g 60 g špeku | Špek | 60 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
pálivá paprika (podle chuti) | Paprika pálivá | |
vepřový vývar (nebo voda) | Vývar vepřový | |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hladká mouka (nebo strouhaný starší chleba, podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká |