Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Guláš z vepřového srdce a jater)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 850 kJ /
1 159 kcal
Bílkoviny67,19 g
– z toho živočišné bílkoviny60,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,59 g
Tuky74,72 g
– nasycené33,38 g
– nenasycené36,89 g
–– mononenasycené30,08 g
–– polynenasycené6,81 g
––– omega 30,14 g
Vláknina18,25 g
Cholesterol 980 mg
Sodík 1,28 g
Sůl3,30 g
Sacharidy49,91 g
– cukry24,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřové srdce Srdce vepřové
300 g 300 g vepřových jater Játra vepřová 300 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
60 g 60 g špeku Špek 60 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
2 lžíce 2 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 20 g
pálivá paprika (podle chuti) Paprika pálivá
vepřový vývar (nebo voda) Vývar vepřový
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hladká mouka (nebo strouhaný starší chleba, podle potřeby) Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.