Nutriční hodnoty (Bramborová haruľa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 305 kJ / 2 224 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,66 g |
| Tuky | 145,62 g |
| – nasycené | 70,22 g |
| – nenasycené | 72,87 g |
| –– mononenasycené | 60,19 g |
| –– polynenasycené | 12,68 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 22,24 g |
| Cholesterol | 124 mg |
| Sodík | 1,64 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 189,70 g |
| – cukry | 13,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 40 dkg 40 dkg brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 15 dkg 15 dkg hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
| 10 dkg 10 dkg cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
| 10 dkg 10 dkg slaniny | Špek | 100 g |
| 2 - 4 stroužky 2 - 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 6 dkg 6 dkg sádla | Sádlo vepřové | 60 g |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| sůl | Sůl mořská |