Nutriční hodnoty (Pangasius v sýrovém těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 717 kJ / 2 322 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 177,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 165,51 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,50 g |
| Tuky | 83,12 g |
| – nasycené | 29,94 g |
| – nenasycené | 47,72 g |
| –– mononenasycené | 34,70 g |
| –– polynenasycené | 13,02 g |
| ––– omega 3 | 1,14 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 914 mg |
| Sodík | 1,99 g |
| Sůl | 4,87 g |
| Sacharidy | 215,05 g |
| – cukry | 19,65 g |
| ––– laktóza | 14,65 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g pangasia | Pangas filet | 600 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| 150 g 150 g jemně nastrouhaného eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 dcl 1 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 150 g 150 g solamylu | Bramborový škrob | 150 g |
| 1 hrst 1 hrst posekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |