Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechový závin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 080 kJ /
5 277 kcal
Bílkoviny115,38 g
– z toho živočišné bílkoviny18,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny96,50 g
Tuky270,86 g
– nasycené29,22 g
– nenasycené205,26 g
–– mononenasycené42,02 g
–– polynenasycené163,24 g
––– omega 320,71 g
Vláknina32,40 g
Cholesterol 407 mg
Sodík 1,04 g
Sůl2,51 g
Sacharidy578,35 g
– cukry189,05 g
––– laktóza14,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
30 g 30 g droždí Droždí pekařské lisované 30 g
60 g 60 g cukru Cukr bílý 60 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
100 g 100 g majolky Majonéza 100 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
špetka špetka soli Sůl mořská
100 g 100 g práškového cukru Cukr bílý 100 g
1 dl 1 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
250 g 250 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 250 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.