Nutriční hodnoty (Ořechový závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 080 kJ / 5 277 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 96,50 g |
Tuky | 270,86 g |
– nasycené | 29,22 g |
– nenasycené | 205,26 g |
–– mononenasycené | 42,02 g |
–– polynenasycené | 163,24 g |
––– omega 3 | 20,71 g |
Vláknina | 32,40 g |
Cholesterol | 407 mg |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,51 g |
Sacharidy | 578,35 g |
– cukry | 189,05 g |
––– laktóza | 14,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
30 g 30 g droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
60 g 60 g cukru | Cukr bílý | 60 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
100 g 100 g majolky | Majonéza | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
100 g 100 g práškového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
250 g 250 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 250 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |