Nutriční hodnoty (Zapečené hrušky s medem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 525 kJ / 1 320 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,57 g |
| Tuky | 66,80 g |
| – nasycené | 23,94 g |
| – nenasycené | 37,02 g |
| –– mononenasycené | 13,05 g |
| –– polynenasycené | 23,97 g |
| ––– omega 3 | 4,04 g |
| Vláknina | 22,20 g |
| Cholesterol | 102 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 156,87 g |
| – cukry | 135,31 g |
| ––– laktóza | 0,32 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 hrušky | Hruška čerstvá | 520 g |
| 40 g 40 g rozinek | Rozinky | 40 g |
| 50 g 50 g ořechů (sekaných mandlí) | Vlašské ořechy | 50 g |
| 40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| sklenička sklenička bílého vína | Víno bílé suché | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| rybízová marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu |