Nutriční hodnoty (Zelné pagáče)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 712 kJ / 2 082 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,27 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,30 g |
| Tuky | 47,22 g |
| – nasycené | 21,61 g |
| – nenasycené | 20,03 g |
| –– mononenasycené | 13,57 g |
| –– polynenasycené | 6,46 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 27,44 g |
| Cholesterol | 505 mg |
| Sodík | 127 mg |
| Sůl | 0,12 g |
| Sacharidy | 332,02 g |
| – cukry | 32,49 g |
| ––– laktóza | 2,69 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 400 g 400 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 400 g |
| 120 g 120 g vařených brambor | Brambor zimní | 120 g |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 30 g 30 g másla nebo oleje | Máslo kravské | 30 g |
| 30 g 30 g droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
| 50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej na smažení | Olej řepkový |