Nutriční hodnoty (Zapečená jablka.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 976 kJ / 472 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
| Tuky | 10,28 g |
| – nasycené | 5,98 g |
| – nenasycené | 3,72 g |
| –– mononenasycené | 2,68 g |
| –– polynenasycené | 1,04 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 16,00 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 84,08 g |
| – cukry | 80,08 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| rybízový džem (može byť aj iný) | Džem z červeného rybízu | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| pár pár rozinek | Rozinky | |
| mandle | Mandle neloupané | |
| 2 dcl 2 dcl pomerančového džusu | Džus pomerančový | 200 ml |
| 10 10 dg másla | Máslo kravské | 10 g |