Nutriční hodnoty (Cizrnová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 959 kJ / 1 424 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
| Tuky | 66,91 g |
| – nasycené | 30,18 g |
| – nenasycené | 35,51 g |
| –– mononenasycené | 24,83 g |
| –– polynenasycené | 10,68 g |
| ––– omega 3 | 0,71 g |
| Vláknina | 55,20 g |
| Cholesterol | 42 mg |
| Sodík | 1,00 g |
| Sůl | 2,42 g |
| Sacharidy | 137,49 g |
| – cukry | 10,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 120 g 120 g suché cizrny | Cizrna | 120 g |
| 120 g 120 g ječných krup | Kroupy ječné | 120 g |
| 60 g 60 g slaniny | Špek | 60 g |
| 100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
| 1 l 1 l kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 1000 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 15 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |