Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cizrnová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 959 kJ /
1 424 kcal
Bílkoviny42,10 g
– z toho živočišné bílkoviny7,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,00 g
Tuky66,91 g
– nasycené30,18 g
– nenasycené35,51 g
–– mononenasycené24,83 g
–– polynenasycené10,68 g
––– omega 30,71 g
Vláknina55,20 g
Cholesterol 42 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,42 g
Sacharidy137,49 g
– cukry10,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g suché cizrny Cizrna 120 g
120 g 120 g ječných krup Kroupy ječné 120 g
60 g 60 g slaniny Špek 60 g
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
1 l 1 l kuřecího vývaru Vývar kuřecí 1000 ml
1 lžíce 1 lžíce jablečného octa Ocet jablečný 15 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.