Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s olivami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie805 kJ /
192 kcal
Bílkoviny1,62 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,62 g
Tuky15,21 g
– nasycené2,75 g
– nenasycené12,20 g
–– mononenasycené5,30 g
–– polynenasycené6,89 g
––– omega 33,00 g
Vláknina2,88 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,80 g
– cukry9,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 menší okurky Okurka salátová čerstvá
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
10 10 zelených oliv Olivy čerstvé nezralé
10 10 černých oliv Olivy čerstvé zralé
1 lžíce 1 lžíce pikantní paprikové pomazánky Pasta papriková
1 lžíce 1 lžíce dýňového oleje (tykvového) Olej dýňový 15 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
bazalka Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.