Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 805 kJ / 192 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,62 g |
| Tuky | 15,21 g |
| – nasycené | 2,75 g |
| – nenasycené | 12,20 g |
| –– mononenasycené | 5,30 g |
| –– polynenasycené | 6,89 g |
| ––– omega 3 | 3,00 g |
| Vláknina | 2,88 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 10,80 g |
| – cukry | 9,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 menší okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 10 10 zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | |
| 10 10 černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| 1 lžíce 1 lžíce pikantní paprikové pomazánky | Pasta papriková | |
| 1 lžíce 1 lžíce dýňového oleje (tykvového) | Olej dýňový | 15 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| bazalka | Bazalka čerstvá |