Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 805 kJ / 192 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,62 g |
Tuky | 15,21 g |
– nasycené | 2,75 g |
– nenasycené | 12,20 g |
–– mononenasycené | 5,30 g |
–– polynenasycené | 6,89 g |
––– omega 3 | 3,00 g |
Vláknina | 2,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,80 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 menší okurky | Okurka salátová čerstvá | |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
10 10 zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | |
10 10 černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
1 lžíce 1 lžíce pikantní paprikové pomazánky | Pasta papriková | |
1 lžíce 1 lžíce dýňového oleje (tykvového) | Olej dýňový | 15 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
bazalka | Bazalka čerstvá |