Nutriční hodnoty (Jablka v palačinkovem těstě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 352 kJ / 1 996 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 45,53 g |
| Tuky | 24,64 g |
| – nasycené | 9,00 g |
| – nenasycené | 11,12 g |
| –– mononenasycené | 5,63 g |
| –– polynenasycené | 5,49 g |
| ––– omega 3 | 0,61 g |
| Vláknina | 26,85 g |
| Cholesterol | 289 mg |
| Sodík | 723 mg |
| Sůl | 1,71 g |
| Sacharidy | 358,95 g |
| – cukry | 99,25 g |
| ––– laktóza | 24,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 375 g |
| 2 hrnky 2 hrnky mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| olej na smažení | Olej řepkový |